Žádné otázky
Otázky a odpovědi
RA-VIT 250 ml

RA-VIT 250 ml


cena: 261
Chci koupit

Složení (jsou uvedena schválená zdravotní tvrzení dle platných nařízení EU):

Rakytník řešetlákový (Hippophae rhamnoides): energie - tonus - únava, přirozená obranyschopnost/imunitní systém, normální stav pokožky, normální činnost kardiovaskulárního systému, normální trávení

Kořen lékořice lysé (Glycyrrhiza glabra): normální trávení, energie, imunitní systém. Duševní zdraví - nervový systém, normální funkce dýchacího systému,reprodukční systém, prostata.

Vitamín B2 (riboflavin): pokud je v jedné dávce alespoň 0,24 mg vitaminu B2, tak lze tvrdit: přispívá k normální činnosti nervové soustavy, přispívá k normálnímu energetickému metabolismu, přispívá k udržení normálního stavu sliznic, přispívá k udržení normálních červených krvinek, přispívá k udržení normálního stavu pokožky, přispívá k udržení normálního stavu zraku, přispívá k normálnímu metabolismu železa, přispívá k ochraně buněk před oxidativním stresem, přispívá ke snížení míry únavy a vyčerpání

Vitamín B6 (pyridoxin hydrochlorid): pokud je v jedné dávce alespoň 0,3 mg vitaminu B6, tak lze tvrdit: Přispívá k normální činnosti nervové soustavy. Přispívá k normální syntéze cysteinu. Přispívá k normálnímu metabolismu homocysteinu. Přispívá k normálnímu energetickému metabolismu. Přispívá k normálnímu metabolismu bílkovin a glykogenu. Přispívá k normální psychické činnost. Přispívá k normální tvorbě červených krvinek. Přispívá k normální funkci imunitního systému. Přispívá ke snížení míry únavy a vyčerpání. Přispívá k regulaci hormonální aktivity. 

Vitamín B12 (kyanokobalamin, kobalamin): pokud je v jedné dávce alespoň 0,15 μg vitaminu B12, tak lze tvrdit:: přispívá k normálnímu energetickému metabolismu, přispívá k normální činnosti nervové soustavy, přispívá k normálnímu metabolismu homocysteinu, přispívá k normální psychické činnosti, přispívá k normální tvorbě červených krvinek, přispívá k normální funkci imunitního systému, přispívá ke snížení míry únavy a vyčerpání, podílí se na procesu dělení buněk

Kyselina listová (vitamín B9, kyselina pteroylmonoglutamová, folát): přispívá k růstu zárodečných tkání během těhotenství,  přispívá k normální syntéze aminokyselin, přispívá k normální krvetvorbě, přispívá k normálnímu metabolismu homocysteinu, přispívá k normální psychické činnosti, přispívá k normální funkci imunitního systému, přispívá ke snížení míry únavy a vyčerpání, podílí se na procesu dělení buněk. Doplňkový příjem kyseliny listové (min 400 μg v denní dávce) zvyšuje u těhotných žen reprodukčním věku hladinu folátu. Nízká hladina folátu u těhotných žen je rizikovým faktorem pro vznik vad neurální trubice u vyvíjejícího se plodu. Příznivého účinku se dosáhne při doplňkovém denním příjmu kyseliny listové 400 μg v době nejméně od jednoho měsíce před početím a do tří měsíců po početí.

Dále obsahuje: invertovaný sirup, vodu, pomerančovou silici.

Dávkování: Dospělí a děti od 12 let 10 ml 1-2x denně. Děti 3-12 let 10 ml denně. Doporučené ředění vodou nebo jiným nápojem je 1:15. Pro optimální účinnost doporučujeme užívat po dobu minimálně 2-3 měsíců.

Upozornění: Výroběk není určen pro děti do 3 let. Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Přípravek nepoužívejte jako náhradu pestré a vyvážené stravy. Před použitím protřepejte.


Dodavatel/výrobce: BIOMEDICA, spol. s r. o.
Značka RA-VIT
Kontakty
Poslat dotaz Chci poptat Ukázat zboží

Máte dotaz nebo potřebujete s něčím poradit? Od rána do večera jsme tu pro vás:

napistenam@parapharmacy.cz

Nevíte si rady, potřebujete pomoci s výběrem nebo si nejste jistí, který produkt je pro vás ten pravý?

Mezi 9,30  15,30 nás zastihnete na telefonu: +420 777 220 265 (pouze infolinka, na sms nereagujeme)