fzqJJTKx fzqJJTKx 24.10.2022 21:49
1
fzqJJTKx fzqJJTKx 24.10.2022 21:49
1
2
Otázky a odpovědi
charmX  Buddha náramek KLID Velikost: S - 16 cm

charmX Buddha náramek KLID Velikost: S - 16 cm


cena: 360
Chci koupit

Náramek z minerálů s Buddhou

Buddha je symbolem moudrosti, štěstí, blahobytu, osvícení, trpělivosti a radosti. S Buddha náramkem můžete tyto atributy mít stále u sebe a každý pohled na náramek vám je připomene. 

Použitý materiál: Náramek je vyroben z 8mm kuliček minerálů - ametyst, onyx mat, korálek Buddhy je z hematitu. Kuličky jsou navlečeny na gumičce, náramek je pružný.

Náramek obdržíte v dárkovém organzovém pytlíčku s kartičkami s popisem minerálů.

VYBERTE SI SPRÁVNOU VELIKOST NÁRAMKU!

ONYX

VLASTNOSTI: Ochranný kámen, dodává sílu a oporu v těžkých situacích, brání a ochraňuje před negativitou vědomě namířenou proti vám. Dodává ráznost, koncentraci, sebekontrolu, sebedůvěru a pomáhá tak v různých konfliktech a nesrozumitelných obdobích. Odklání strach a obavy.

LÉČIVÉ ÚČINKY: Působí na zuby, kosti, kostní dřen, léčí krevní poruchy a problémy nohou. Vyrovnává v těle jin a jang. Posiluje imunitní systém, zrak a sluch. Pomáhá na kožní záněty, infekce a také na poruchy rovnováhy.

SPIRITUÁLNÍ ENERGIE: Tichý kámen, který ukládá vzpomínky svého majitele a lze přes něj léčit stará zranění a traumata. Přes onyx je možné navázat kontakt se svými průvodci, nahlédnout do minulosti i budoucnosti a stát se pány svého osudu.

UPLATNĚNÍ: ochrana, síla, sebedůvěra

AMETYST

VLASTNOSTI: Mocný ochranný a spirituální kámen s léčivou a očistnou mocí. Proměňuje negativní energii na energii lásky. Podporuje spiritualitu, duchovní očistu a intuici. Dokáže povzbudit i uklidnit mysl, zlepšuje soustředění, racionalitu a otevření se novým myšlenkám. Usnadňuje rozhodování a proměnu záměrů ve skutečnost. Dává motivaci, odklání obavy a nevíru. Potlačuje hysterii, smutek, zklamání a lítost.

LÉČIVÉ ÚČINKY: Výborný na nespavost kvůli myšlenkám a nočním můrám. Pomáhá na bolesti a choroby hlavy, poruchy sluchu. Pomáhá překonávat závislosti a různé bloky, učí střídmosti, blokuje geopatogenní zóny. Zlepšuje paměť a snižuje stres. Podporuje produkci hormonů. Působí na imunitní systém, vylučovací orgány a metabolismus. Proti otokům, kožním chorobám a ranám. Čistí krev, léčí plíce a střeva. 

SPIRITUÁLNÍ ENERGIE: Přináší hlubší poznání a vhledy, božskou lásku a duchovní moudrost. Podporuje intuici, je vhodný při meditaci a věštění. Díky němu porozumíte svým snům. Čistí auru, harmonizuje krční a korunní čakru.

UPLATNĚNÍ: očista, meditace, spiritualita, klid, ochrana

Kontakty
Poslat dotaz Chci poptat Ukázat zboží

kontakt

charmX
Dagmar Borešová

boresova@charmx.cz
tel. 774741477, 702 119 863

Objednávky
obchod@charmx.cz

Facebook, Instagram
charmx.cz

Telefon: 774117171
E-mail: boresova@charmx.cz

Dodací a korespondenční adresa

charmX s.r.o.
Palackého náměstí 1/3
664 91  Ivančice
 

Fakturační adresa

charmX s.r.o.
Veslařská 153/136
637 00 Brno - Jundrov
IČO: 07204850
DIČ: CZ07204850