fzqJJTKx fzqJJTKx 24.10.2022 21:49
1
fzqJJTKx fzqJJTKx 24.10.2022 21:49
1
2
Otázky a odpovědi
charmX  Náramek pro Berana KLIDNÁ HLAVA Velikost: M - 17 cm

charmX Náramek pro Berana KLIDNÁ HLAVA Velikost: M - 17 cm


cena: 390
Chci koupit

Originální náramek z minerálů pro znamení BERAN. Náramek je vhodný samozřejmě i pro jiná znamení, pokud vám "padne do oka". Přívěsek lze vyměnit za jiný. 

Fluorit s ametystem pomohou tvrdohlavým Beranům zklidnit emoce a jednat s chladnou hlavou. Jadeit dodá klid a avanturín, protože přináší prosperitu a štěstí, tak uspokojí jejich vrozenou touhu po hojnosti a dostatku.

Náramek je vyroben z 8 mm kuliček minerálů. Uprostřed je přívěsek se znamením Berana. Komponenty i přívěsek jsou z chirurgické oceli. Kuličky jsou navlečeny na gumičce, náramek je pružný. 

Náramek obdržíte v dárkovém organzovém pytlíčku.

VYBERTE SI SPRÁVNOU VELIKOST NÁRAMKU!  

Kameny: ametyst, fluorit, jadeit, avanturín, křišťál mléčný

Ametyst je mocný ochranný a spirituální kámen s léčivou a očistnou mocí. Proměňuje negativní energii na energii lásky. Podporuje spiritualitu, duchovní očistu a intuici. Dokáže povzbudit i uklidnit mysl, zlepšuje soustředění, racionalitu a otevření se novým myšlenkám. Usnadňuje rozhodování a proměnu záměrů ve skutečnost. Dává motivaci a soustředění, odklání obavy a nevíru. Potlačuje hysterii, smutek, zklamání a lítost.

Fluorit je silně ochranný kámen, zahání negativní energie. Odstraňuje v těle nesoulady a bloky, odstraňuje duševní napětí. Boří iluze, odkrývá pravdu. Zostřuje smyslové vjemy a přináší jasný rozum. Účinný proti elektromagnetickému záření. Pomáhá při bezradnosti a ztracené rovnováze.

Jadeit je zklidňující a ochranný kámen, přináší moudrost, vnitřní mír, vyrovnanost a harmonii. Přitahuje přátelství, štěstí, hojnost a lásku. Podněcuje v nás skromnost a milosrdenství. Mírní zmatek, pomáhá při rozhodování a ukazuje vhodná řešení. 

Avanturín je kámen klidu a štěstí, přináší tichou radost a naději. Uklidňuje prudké emoce, rozčílení a stres. Spojuje s přírodou. Přitahuje hojnost a prosperitu, ochraňuje před geopatogenními zónami a pohlcuje elektromagnetický smog. Přináší klidný spánek.

Křišťál je nejsilnější léčivý krystal, dokáže energii zesilovat, ale i pohlcovat, ukládat a uvolňovat. Působí očistně, odstraňuje nerovnováhu, harmonizuje energie a posiluje to dobré v nás. Ochraňuje proti vnějším nebezpečím a negativitou. Odstraňuje blokády, povzbuzuje psychiku a sebevědomí. 

 

 

 

 

Kontakty
Poslat dotaz Chci poptat Ukázat zboží

kontakt

charmX
Dagmar Borešová

boresova@charmx.cz
tel. 774741477, 702 119 863

Objednávky
obchod@charmx.cz

Facebook, Instagram
charmx.cz

Telefon: 774117171
E-mail: boresova@charmx.cz

Dodací a korespondenční adresa

charmX s.r.o.
Palackého náměstí 1/3
664 91  Ivančice
 

Fakturační adresa

charmX s.r.o.
Veslařská 153/136
637 00 Brno - Jundrov
IČO: 07204850
DIČ: CZ07204850