fzqJJTKx fzqJJTKx 24.10.2022 21:49
1
fzqJJTKx fzqJJTKx 24.10.2022 21:49
1
2
Otázky a odpovědi
charmX  Lunární náramek KLID Přívěsek: Korálky

charmX Lunární náramek KLID Přívěsek: Korálky


cena: 490
Chci koupit

Náramek z minerálů pro život v souladu s Měsícem

Lunární náramek je vyrobený z minerálů a je určen pro toho, kdo chce žít v souladu s Měsícem, ale nestíhá nebo nemůže denně koukat do lunárního kalendáře.. nebo na noční oblohu. Je to náramek i pro toho, kdo chce nosit na těle minerály, které léčí..
..nebo chce mít prostě pěkný originální šperk..

Jak lunární náramek funguje, jak ho používat?

Lunární náramek vám pomůže lépe se orientovat v měsíčních fázích. Budete vědět, kdy je jaká fáze Měsíce, za kolik dní je úplněk či novoluní.
Náramek s 30 kuličkami symbolizuje délku lunárního měsíce, tedy 30 dnů. 2 velké kuličky představují úplněk (světlá) a novoluní (tmavá), 14 kuliček ubývající fázi Měsíce a 14 jinak barevných kuliček přibývající fázi Měsíce. Mezidílky rozdělují ještě jednotlivé lunární čtvrti. 
Díky karabince s přívěskem, kterou si každý den posunete o jednu kuličku, můžete sledovat v jaké fázi se Měsíc právě nachází a přizpůsobit tomu svoje denní činnosti.

Použitý materiál: korálky z minerálů - amazonit, matný křišťál, lávový kámen, gumička, karabinka nerez ocel

Náramek je navlečený na pružné gumičce, délka cca 19 cm.

Náramek obdržíte v dárkovém organzovém pytlíčku s kartičkami s popisem minerálů a návodem k lunárnímu náramku.

KRIŠŤÁL

VLASTNOSTI: Nejsilnější léčivý krystal, dokáže energii zesilovat, ale i pohlcovat, ukládat a uvolňovat. Odstraňuje nerovnováhu, harmonizuje energie. Ochraňuje proti vnějším nebezpečím a negativitou. Odstraňuje blokády, povzbuzuje psychiku a sebevědomí. 

LÉČIVÉ ÚČINKY: Čistí a uzdravuje všechny orgány. Tiší bolest. Posiluje imunitní systém, je vhodný na bolesti hlavy, proti horečce, popáleninám, zánětům, snižuje napětí. Odstraňuje chronické bolesti. Čistí mysl.

SPIRITUÁLNÍ ENERGIE: pročišťuje jemnohmotná těla, harmonizuje čakry, propojuje duši s myslí. Dokáže rozpustit karmickou zátěž, zvyšuje duševní schopnosti. Odstraňuje zastaralé vzory, blokády a bolesti bránící v duchovním vývoji.

UPLATNĚNÍ: ochrana, léčení, čistota, meditace, harmonie

AMAZONIT

VLASTNOSTI: Silně uklidňující kámen, tiší nervový systém, udržuje v rovnováze mužskou i ženskou energii, zmenšuje obavy a strach, hojí traumata a různé blokády. Pohlcuje elektrosmog a blokuje geopatogenní zóny. Napomáhá komunikaci, zejména milostné. Zvyšuje intuici. Působí proti výkyvům nálad, stresu, lpění a egoismu.

LÉČIVÉ ÚČINKY: Léčí osteoporózu, zuby, udržuje v rovnováze metabolismus, přináší úlevu při svalových napětích a křečích. Pomáhá na srdeční problémy, podporuje řeč a výraznost projevu. Ulehčuje porod.

SPIRITUÁLNÍ ENERGIE: Otevírá srdeční, krční a čelní čakru. Je mimořádně prospěšný pro všechny roviny vědomí, pomáhá při prožívání projevů univerzální všeobjímající lásky.

UPLATNĚNÍ: klid, intuice, škodlivé záření

Kontakty
Poslat dotaz Chci poptat Ukázat zboží

kontakt

charmX
Dagmar Borešová

boresova@charmx.cz
tel. 774741477, 702 119 863

Objednávky
obchod@charmx.cz

Facebook, Instagram
charmx.cz

Telefon: 774117171
E-mail: boresova@charmx.cz

Dodací a korespondenční adresa

charmX s.r.o.
Palackého náměstí 1/3
664 91  Ivančice
 

Fakturační adresa

charmX s.r.o.
Veslařská 153/136
637 00 Brno - Jundrov
IČO: 07204850
DIČ: CZ07204850